Αθλητισμός|01.08.2024 09:13

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποθεωτική υποδοχή Τσελίδη στο Ολυμπιακό Χωριό με πυρσούς και «συγχαρητήρια»

Newsroom

Ο Θόδωρος Τσελίδης έφερε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον Έλληνα τζουντόκα να δέχεται θερμή υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό.

Οι συναθλητές του Τσελίδη τον υποδέχθηκαν μέσα σε αποθέωση με τα μέλη της ελληνικής αποστολής, να πανηγυρίζουν το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Άλλοι κρατώντας μικρούς πυρσούς, άλλοι ρίχνοντας κομφετί στέκονται σε διάσταση «πασίγιο» για να κάνουν high five με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη και να του πουν «συγχαρητήρια» και ότι είναι «παιχταράς». Θερμά χειροκροτήματα και για τον προπονητή του, που μέσα από την προπόνηση τον βοήθησε να φτάσει στο βάθρο.

«Ο Θόδωρος Τσελίδης φτάνει στο Αρχηγείο στο Ολυμπιακό Χωριό και όλα τα μέλη της Team Hellas τον αποθεώνουν για το χάλκινο μετάλλιο, το πρώτο για την Ελλάδα στο Παρίσι», αναφέρει σχετικά η ΕΟΕ.

Το τρίτο μετάλλιο στο τζούντο σε Ολυμπιάδα

Πρόκειται για το τρίτο μετάλλιο της χώρας μας στο τζούντο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπενθυμίζεται ότι τα άλλα δύο μετάλλια έφερε στη χώρα ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο ολυμπιονίκης του τζούντο είχε κατακτήσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και το χάλκινο στο Λονδίνο.

Ολυμπιακοί ΑγώνεςειδήσειςΟλυμπιακοί Αγώνες 2024ΠαρίσιΠαρίσι 2024Θόδωρος Τσελίδηςειδήσεις τώρα