Αθλητισμός|02.08.2024 09:19

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Φρενίτιδα» με τις καρφίτσες στο Παρίσι - Γιατί όλοι οι αθλητές ψάχνουν τον Snoop Dogg

Newsroom

Φρενίτιδα επικρατεί στο Παρίσι με τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 να ψάχνουν για να ανταλλάξουν αναμνηστικές καρφίτσες, με τον Snoop Dog να είναι η φιγούρα που ψάχνουν μανιακά.

Ο γνωστός και αγαπημένος ράπερ, ο οποίος ήταν και λαμπαδηδρόμος στο Παρίσι, έχει την δική του ξεχωριστή ολυμπιακή καρφίτσα που τον απεικονίζει να εκπνέει δαχτυλίδια καπνού στο χρώμα των ολυμπιακών δακτυλίων.

Τα συλλεκτικά αντικείμενα δίνονται στους αθλητές για να ανταλλάξουν. Πρόκειται για ένα έθιμο που χρονολογείται από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896.

Οι ξεχωριστές καρφίτσες του Snoop Dogg 

Η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις ανέφερε πως η αθλήτρια Coco Gauff απέκτησε μία καρφίτσα που της την έδωσε ο ίδιο ο Snoop Dogg και φαίνεται πως πλέον είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσει κάποιος το αναμνηστικό καθώς είναι δυσεύρετο.

«Γεια σου Snoop, σε ευχαριστώ για αυτή την καρφίτσα! Αυτή είναι η καλύτερη καρφίτσα που έχω πάρει ποτέ... Ελπίζω να σε δω στο US Open», δήλωσε η Gauff.

Δύο αθλήτριες από τη γυναικεία ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας ανέφεραν στο TikTok την Τρίτη ότι ξεκινούν νέο challenge για να εντοπίσουν μια καρφίτσα του Snoop.

Η σούπερ σταρ της γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς επίσης έχει δικές της καρφίτσες που έχουν γίνει ανάρπαστες.

Ενώ κάποιες καρφίτσες είναι διαθέσιμες στο Ολυμπιακό κατάστημα, πολλά τέτοια κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης της καρφίτσας του Snoop Dogg, δημιουργούνται από άλλους οργανισμούς, όπως οι χορηγοί ή οι διοργανώτριες πόλεις.

Ολυμπιακοί Αγώνεςαθλητέςειδήσεις τώραΟλυμπιακοί Αγώνες 2024Snoop DoggΠαρίσι