Αθλητισμός|03.08.2024 17:16

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Θόδωρος Τσελίδης: «Συγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά - Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας»

Newsroom

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, Θόδωρος Τσελίδης, στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Instagram», όπου ευχαρίστησε όλους όσους τον έχουν βοηθήσει και δήλωσε περήφανος που είναι Έλληνας.

«Υπερήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά,» έγραψε συγκεκριμένα ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στο τζούντο.

Η ανάρτησή του

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν και με παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να λάβω τόσα πολλά μηνύματα. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα. Χαίρομαι πολύ που διάβασα τόσο όμορφα λόγια από εσάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να κερδίσω το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες για αυτή την όμορφη χώρα. Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά. Είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί σύντομα. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους φίλους μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου πρόσφεραν. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υπόλοιπη Ελληνική αποστολή. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι»

 

Ολυμπιακοί ΑγώνεςΠαρίσι 2024ειδήσεις τώραΘόδωρος ΤσελίδηςΟλυμπιακοί Αγώνες 2024Παρίσι