Αθλητισμός|04.08.2024 12:20

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Η Ιμάνι είναι κορίτσι και με τιμάει που είναι κόρη μου» - Ξεσπά ο πατέρας της πυγμάχου

Newsroom

Ξέσπασε ο πατέρας της πυγμάχου Ιμανί Κελίφ κατά όσων αμφισβητούν το φύλο της κόρης του και το αν θα έπρεπε να επιτραπεί να συμμετάσχει στους Ολυμπιακού Αγώνες στην κατηγορία των γυναικών.

«Το παιδί μου είναι κορίτσι. Τη μεγαλώσαμε σαν κορίτσι αλλά είναι πολύ δυνατή. Τη μεγάλωσα μαθαίνοντας την να εργάζεται σκληρά και να είναι γενναία. Κι έχει πολύ μεγάλη θέληση για να δουλέψει και να προπονηθεί» είπε ο πατέρας της Κελίφ και δεν δίστασε να παρουσιάσει στην κάμερα το πιστοποιητικό γέννησης της κόρης του.

«Με τιμάει που είναι κόρη μου»

Σχετικά με την Ιταλίδα πυγμάχο την οποία έβγαλε νοκ αουτ σε λιγότερο από ένα λεπτό σχολίασε πως «δεν μπορούσε να νικήσει την κόρη μου... Γιατί η κόρη μου είναι πιο δυνατή κι αυτή πιο μαλθακή».

Κλείνοντας ο πατέρας της intersex πυγμάχου, που πέρασε στον τελικό, εξασφαλίζοντας μάλιστα το χάλκινο μετάλλιο, δεν έκρυψε την περηφάνια του για τα επιτεύγματά της.

«Η Ιμάνι είναι πρωταθλήτρια και είναι ευλογία να έχεις τέτοια κόρη... Με τιμάει που είναι παιδί μου. Είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της και με τη βοήθεια του Θεού θα πάρει και το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε χαρακτηριστικά.

Ολυμπιακοί ΑγώνεςΟλυμπιακοί Αγώνες 2024πυγμαχίαΠαρίσι 2024ειδήσεις τώρα