Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Επικός Τεντόγλου μετά την πρόκριση: Αυτά που λένε για το ταρτάν είναι παπατζιλίκια!
NewsroomΟ Μίλτος Τεντόγλου πέρασε με άνεση στον τελικό του άλματος εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και λίγο αργότερα εμφανίστηκε εξίσου άνετος (ως συνήθως) στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ.
Ο Έλληνας άλτης σχολίασε το ένα και μοναδικό άλμα του και τις συνθήκες που επικράτησαν στον αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στην ποιότητα του ταρτάν το οποίο έχουν πολυδιαφημίσει οι διοργανωτές. Ωστόσο ο Μίλτος με τον γνωστό αυθορμητισμό του έδωσε τη δική του οπτική λέγοντας πως αυτά «είναι παπατζιλίκια»!
«Το στάδιο είναι πολύ ωραίο, το ταρτάν είναι πολύ καλό. Είχε λίγο κρύο για μένα σήμερα. Το πρωί είχε 17 βαθμούς. Είχε αντίθετο άνεμο, δεν ξέρω πόσο, αλλά ένιωθα αέρα όταν έτρεχα. Δεν ήταν κάτι για μένα να κάνω 8.15μ., ούτε 8.30μ.. Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Σε δύο μέρες θα μπω "όλα μέσα"» τόνισε για τον αγώνα του και τις δυνατότητές του.
Αναφορικά με το στάδιο είπε: «Αυτά που λένε ότι είναι 2% καλύτερο δεν νομίζω να ισχύουν. Νομίζω ότι είναι παπατζιλίκια. Εμένα με βολεύουν αυτά τα στάδια που έχουν τσιμέντο και από πάνω ταρτάν. Μοιάζει με αυτό του Τόκιο, απλά είναι σε άλλο χρόνο. Νιώθω καλύτερα σε τέτοιου είδους στάδια, γιατί τρέχω καλύτερα, πατάω καλύτερα, έχω καλύτερη επαφή με το έδαφος».
Για τον τελικό είπε: «Αν με ευνοήσει και λίγο ο καιρός θα είναι καλύτερα στον τελικό. Αν έχει αρνητικό άνεμο, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να γίνει ρεκόρ. Πιστεύω πως αν στις έξι του μήνα έχει ευνοϊκές συνθήκες, τότε θα μπορώ να κάνω ρεκόρ».
- Η ΕΕ κρατάει την ανάσα της για τη Γερμανία: Χέρι-χέρι Χριστιανοδημοκράτες και Ακροδεξιά - Πότε τα πρώτα αποτελέσματα
- Ζητήθηκε ταχύτερη διεκπεραίωση των τοξικολογικών του Βασίλη Καλογήρου - Τι αναφέρει έγγραφο
- Ο Ταχιάος δεν αποκλείει ο Πούτιν να... δίνει εντολές στον Βελόπουλο για να ρίξει την κυβέρνηση
- Επανασύνδεση για τον Τομ Μπρέιντι και την Ιρίνα Σάικ; - Η κοινή εμφάνιση που τους πρόδωσε