Αθλητισμός|05.08.2024 16:04

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Το ξέσπασμα της Στεφανίδη μετά την πρόκρισή της στον τελικό

Newsroom

Έτοιμη για τη συμμετοχή της σε τέταρτο τελικό Ολυμπιακών Αγώνων είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την πρόκρισή της στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Η ίδια πέρασε με τη δεύτερη προσπάθειά της τα 4,55μ., επίδοση που ήταν αρκετή για να της εξασφαλίσει την παρουσία της στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης (7/8), που είναι προγραμματισμένος για τις 20:00.

«Απαράδεκτο να περνούν 20 στον τελικό»

Η Στεφανίδη εμφανίστηκε ικανοποιημένη για την επίδοσή της και την πρόκριση στον τελικό ωστόσο εξαπέλυσε πυρά κατά της παγκόσμιας ομοσπονδίας για την απόφαση να συμμετέχουν 20 αθλήτριες στον τελικό.

«Σε αντίθεση με χθες, είχε ζέστη, ήταν λίγο κουραστικό. Πήγαν καλά τα πράγματα, Επειδή δεν έχω κάνει αρκετούς αγώνες, ξεκίνησα λίγο πιο χαμηλά για να βρω ρυθμό. Πέρασαν 20 κοπέλες στον τελικό οπότε δεν ήταν και τόσο δύσκολο», είπε αρχικά η Κατερίνα Στεφανίδη και πρόσθεσε:

«Είναι ανήκουστο, απαράδεκτο να περνούν 20 στον τελικό. Φταίει η world athletics που έβαλε τα ύψη λάθος για πρωί. Στον τελικό θα πρέπει να μπούμε πιο νωρίς, θα είμαστε 20 κοπέλες στην ουρά για να κάνουμε ζέσταμα, πιθανό να προλάβουμε να κάνουμε μόνο 2 δοκιμαστικά».

«Είναι απαράδεκτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες να γίνεται τέτοιο λάθος και να μπαίνουν 20 σε τελικό. Ελπίζω να είμαι καλά στον τελικό. Είμαι αρκετά καλά όμως δεν έχω αγωνιστεί και φοβάμαι ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια μικρά λάθη», κατέληξε.

Κατερίνα Στεφανίδηειδήσεις τώραΠαρίσι 2024Ολυμπιακοί Αγώνες 2024Ολυμπιακοί ΑγώνεςειδήσειςΠαρίσι