Αθλητισμός|06.08.2024 09:18

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σάλος με κολυμβήτρια της Παραγουάης που έφυγε από το Ολυμπιακό Χωριό- Τι απαντά η 20χρονη

Newsroom

Σάλος έχει ξεσπάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με την καλλονή 20χρονη κολυμβήτρια από την Παραγουάη, Λουάνα Αλόνσο, η οποία απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό.

Σε δήλωσή της, η επικεφαλής των Ολυμπιακών Αγώνων της Παραγουάης δήλωσε: «Η παρουσία της δημιουργεί μια ανάρμοστη ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα της Παραγουάης. Την ευχαριστούμε που προχώρησε σύμφωνα με τις οδηγίες, καθώς ήταν δική της ελεύθερη βούληση που δεν πέρασε τη νύχτα στο χωριό των αθλητών».

Τι απαντά η 20χρονη κολυμβήτρια 

Η Αλόνσο με μήνυμά της στο Instagram ανέφερε: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε, παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα».

Βγήκε για ψώνια σε γνωστούς οίκους 

Ρεπορτάζ της Daily Mail, αναφέρει πως η συμπεριφορά της ενοχλούσε τους συναθλητές της. Η ίδια φέρεται πως δεν ήθελε να φορά τα ρούχα της αποστολής της Παραγουάης, ενώ πήγαινε βόλτες για ψώνια στο Παρίσι στην Yves Saint Laurent και τη Louis Vuitton, ενώ είχε επισκεφτεί και την EuroDisney.

 

 

 

Σημειώνεται πως την πρώτη ημέρα των αγώνων, η Αλόνσο ήρθε 6η στα 100μ. πεταλούδα και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

ειδήσεις τώραΟλυμπιακοί ΑγώνεςΟλυμπιακοί Αγώνες 2024ΠαραγουάηκολύμβησηΠαρίσι 2024