Αθλητισμός | 13.04.2019 15:24

Σημάδια διάλυσης στον Ολυμπιακό - Μετά βίας συμπληρώνει 12άδα

Newsroom

Σημάδια διάλυσης παρουσιάζει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα. Οι πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές, ο αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα και η αβεβαιότητα που υπάρχει για τη συμμετοχή της ομάδας στους τελικούς της Baset League λόγω της αντιδικίας της ΚΑΕ με την ΕΟΚ και την ΚΕΔ, έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα που οδηγεί τους παίκτες στην πόρτα της εξόδου.

Την Παρασκευή (12/4) έγινε γνωστή η πρόθεση του Ολυμπιακού να διακόψει την συνεργασία με τον Αμερικανό Ουέμπερ, ενώ το Σάββατο, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ο Τουπάν ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, λόγω των οφειλών, αλλά και της αβεβαιότητας που υπάρχει.

Ετσι, με δεδομένα και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, ο Ντέιβιντ Μπλατ συγκεντρώνει μετά βίας 12άδα για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο» στο ΣΕΦ. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 10 επαγγελματίες παίκτες στη διάθεσή τους ενώ χρειάστηκαν και οι μικροί Κολοβέρος και Ζευγαράς για να συμπληρωθεί η 12άδα.

Το βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη καμπή και κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγηθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Οι Αγγελόπουλοι δείχνουν να έχουν πετάξει «λευκή πετσέτα» τη φετινή χρονιά και άπαντες περιμένουν να δουν τι θα πράξουν προκειμένου η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο το καλοκαίρι.

Το σενάριο εμπλοκής της οικογένειας Κόκκαλη διαψεύστηκε κατηγορηματικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε πρόσφατη δηλωσή του εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει αν χρειαστεί, ωστόσο μέχρι τώρα οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους για το αν πρόκειται να αναζητήσουν συμπαίκτη το καλοκαίρι.

ΟλυμπιακόςΓιώργος ΑγγελόπουλοςΠαναγιώτης Αγγελόπουλος