Αθλητισμός|07.08.2024 11:38

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Περήφανος ο Πομάσκι για τον «χρυσό» Τεντόγλου - «Έχει πολλά ακόμα χρόνια μπροστά του»

Newsroom

Περήφανος για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου είναι ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι.

«Ήθελε παραπάνω ο Μίλτος»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, μετά την μεγάλη και σπουδαία εμφάνιση του Μίλτου, που έφερε χαρά και συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα, ανέφερε για το τι του ψιθύρισε μετά το τέλος του αγώνα. Όπως είπε «ο γνωστός Μίλτος. Ήθελε παραπάνω».

«Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι»

«Η πίεση ήταν μεγάλη, ειδικά την δεύτερη φορά και εγώ δεν ήμουν σίγουρος πόσο πρέπει να πιέζω, γιατί πρέπει να είναι υγιείς για να αποδώσουν. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

«Έχει πολλά ακόμα χρόνια μπροστά του ο Μίλτος»

«Ο Μίλτος είναι μέχρι στιγμής χωρίς τραυματισμό, είναι ένας ανάλαφρος αθλητής. Αυτό το παιδί είναι άψογο στη δουλειά του, δεν κάνει καταχρήσεις, δεν έχει κάτι που να μπορεί να εμποδίσει την καριέρα του. Είναι πολύ προσηλωμένος και έχει την ευκαιρία για μια πιο μακρά καριέρα. Θα έχει πολλά ακόμα χρόνια μπροστά του».

Επίσης, ανέφερε πως έχει για γούρι το καπέλο του, το οποίο βάζει πάντα στους τελικούς.

Παράλληλα ο κ. Πομάσκι είπε ότι «αυτή τη χρονιά υπουργείο και ολυμπιακή επιτροπή ήταν δίπλα σε όλα τα παιδιά, η ομοσπονδία ήταν άψογη, τα παιδιά δούλεψαν πολύ καλά. Μετά από μια καλή δουλειά έχουμε καλή ψυχολογία και μπορούν τα παιδιά να αποδίδουν καλύτερα» προσθέτοντας ότι «αυτοί που είναι καλά προετοιμασμένοι θα κάνουν και τις καλύτερες επιδόσεις».

Ολυμπιακοί ΑγώνεςΟλυμπιακοί Αγώνες 2024Παρίσι 2024Μίλτος Τεντόγλουχρυσό μετάλλιοΓιώργος Πομάσκιειδήσεις τώρα