Αθλητισμός|07.08.2024 14:48

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ελπίζει για τα ρεπεσάζ η Πρεβολαράκη - «Είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες»

Newsroom

Η Μαρία Πρεβολαράκη παρά την ήττα της στη φάση των 16 των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 από τη Άνικα Βέντλε ελπίζει στο κυνήγι μιας θέσης στα ρεπεσάζ των 53 κιλών της πάλης. Κι αυτό διότι η Γερμανίδα αντίπαλός της κέρδισε στον προημιτελικό με πτώση την Ζεϊνέπ Γιετγκίλ από την Τουρκία και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Αν η Βέντλε κερδίσει και στον ημιτελικό που είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Τετάρτης (7/8, 19.55) και προκριθεί στον μεγάλο τελικό, τότε η Πρεβολαράκη θα αγωνιστεί την Πέμπτη (8/8) στα ρεπεσάζ έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο.

«Δεν είμαι καλά ψυχολογικά»

Προηγουμένως, η Μαρία Πρεβολαράκη, μετά την ήττα της εμφανίστηκε απογοητευμένη απ' την έκβαση του αγώνα αλλά περήφανη για την πορεία της στην πάλη, δηλώντας ότι συμμετέχει για τελευταία φορά (στην τέταρτη παρουσία της) σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Δυστυχώς ο αγώνας δεν εξελίχτηκε όπως θα ήθελα πήρα στην αρχή πόντο παρατηρήσεις αλλά αυτό δεν είναι πάντα θετικό, γιατί συνήθως αν το ματς κυλάει ίσα η δεύτερη παρατήρηση δίνετε στον αντίπαλο όπως και έγινε. Μετά βρέθηκα πίσω να κυνηγάω τους δυο πόντους» ανέφερε αρχικά η 32χρονη αθλήτρια.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως αυτοί είναι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες και πώς δεν είναι καλά ψυχολογικά: «Είμαι ευγνώμων που είμαι στους Αγώνες και μπόρεσα να τους ζήσω, όχι όμως και για το αποτέλεσμα. Δεν έχω χάσει στο παρελθόν από τη συγκεκριμένη αθλήτρια. Φέτος δεν είναι η χρονιά μου. Χάνω από αθλήτριες από τις οποίες δεν έχω ξαναχάσει. Δεν είμαι καλά ψυχολογικά και αυτό βγαίνει στους αγώνες. Είναι οριστική η απόφαση μου ότι αυτοί θα είναι οι τελευταίοι μου Αγώνες. Θέλω να ξεκουραστώ, μετά θα δω αν θα ενισχύσω την ομάδα για το Ευρωπαϊκό του χρόνου».