Αθλητισμός|09.08.2024 08:59

Συνεχίζεται το οικογενειακό... σίριαλ με τον Τσιτσιπά: Τώρα είπε πως ο πατέρας του «δεν είναι πολύ ευφυής»

Newsroom

Νέες προσβολές κατά του πατέρα και προπονητή του εξαπέλυσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αφού τον έβρισε αισχρά και τον έδιωξε από τον γήπεδο στη διάρκεια αγώνα, σε μετέπειτα δηλώσεις του είπε πως «δεν είναι πολύ ευφυής».

Ο τενίστας έκανε απίστευτο ξέσπασμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Κέι Νισικόρι, ο οποίος είναι στο νούμερο 576 στην παγκόσμια κατάταξη αλλά τον κέρδισε στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι κάμερες έπιασαν τον Έλληνα τενίστα να μιλά με απαράδεκτο τρόπο στον Απόστολο Τσιτσιπά και να τον διώχνει από το γήπεδο. Έπειτα, επιτέθηκε στον πατέρα του λέγοντας πως είναι απογοητευμένος μαζί του.

«Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ ευφυής ή πολύ καλός»

«Ένιωσα ότι η μπάλα μου ήταν νεκρή. Δεν ήταν αρκετά βαριά όταν πίεζα με το forehand. Τις τελευταίες 4-5 μέρες παραπονιέμαι γι’ αυτόν το λόγο στον προπονητή μου. Αυτός ήταν ο λόγος που τσακώθηκα μαζί του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για μένα ένας αγώνας ATP Masters 1000 είναι σημαντικός. Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ ευφυής ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του. Πραγματικά, δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή. Ο προπονητής δεν είναι αυτός που κρατάει τη ρακέτα, αλλά ο παίκτης που προσπαθεί να εκτελέσει ένα πλάνο. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που πρέπει να είναι αμοιβαία για να μπορέσω να εξελίξω το τένις μου».

ΤένιςΑπόστολος Τσιτσιπάςγήπεδοειδήσεις τώραΣτέφανος Τσιτσιπάς