Αθλητισμός|09.08.2024 13:39

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Νοτιοκορεάτισσα ασημένια Ολυμπιονίκης λιποθύμησε στη συνέντευξη Τύπου

Newsroom

Η Νοτιοκορεάτισσα σκοπευτής με πιστόλι Κιμ Γιε Τζι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αφού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η κατάσταση της υγείας της

Η 31χρονη σκοπευτής λιποθύμησε ξαφνικά ενώ μιλούσε σε δημοσιογράφους σε μια νότια πόλη της Νότιας Κορέας την Παρασκευή και διακομίστηκε σε κοντινό ιατρικό κέντρο, δήλωσαν οι τοπικοί αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, εκπρόσωπος της κομητείας Ιμσίλ δήλωσε στο AFP ότι ο Κιμ «συνήλθε» μετά το περιστατικό και έκτοτε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Τζέοντζου, περίπου 18 μίλια βόρεια της Ιμσίλ.

«Έχουμε ενημερωθεί από τους εργαζόμενους σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ότι δεν χρειάζεται σοβαρή θεραπεία», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Κέρδισε τις εντυπώσεις

Η Κιμ κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού 10 μέτρων στις γυναίκες στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα και η εξαιρετικά ήρεμη συμπεριφορά της και η στολή της την έκαναν αίσθηση στο διαδίκτυο, αποσπώντας επαίνους από διασημότητες όπως ο ιδιοκτήτης του X Elon Musk.

Ένας άλλος αξιωματούχος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η Κιμ θα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο μετά τη λιποθυμία του στη διάσκεψη.

Ο προπονητής της, Kwak Min-su, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η Κιμ δεν είχε κανένα υποκείμενο πρόβλημα υγείας και ότι αντιμετώπιζε «συσσωρευμένη κόπωση» μαζί με ένα πολύ ταραχώδες πρόγραμμα από τα μέσα Ιουλίου.

ΠαρίσιΠαρίσι 2024Ολυμπιακοί ΑγώνεςΟλυμπιακοί Αγώνες 2024ειδήσεις τώρα