Αθλητισμός|09.08.2024 17:16

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανακοίνωσε πως διακόπτει τη συνεργασία με τον πατέρα του - «Τον ευχαριστώ»

Newsroom

Τέλος, στη συνεργασία με τον πατέρα του βάζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά και το επεισόδιο με τα «γαλλικά» σε αγώνα τένις.

Προτιμώ να κρατήσω τον πατέρα μου στον ρόλο του

Ο τενίστας ανακοίνωσε μέσω Twitter πως ο πατέρας του δεν θα τον προπονεί. «Προτιμώ να κρατήσω τον πατέρα μου στον ρόλο του ως πατέρας, και μόνο ως πατέρας», αναφέρει.

«Κατάλαβα ότι ήμουν λάθος να μιλήσω στον πατέρα μου με τον τρόπο που το έκανα», γράφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σχολιάζει πως η συμπεριφορά του στο γήπεδο «ήταν απαράδεκτη» και «νιώθω απογοητευμένος που έφτασα σε ένα σημείο που έδειξε μια σκοτεινή πλευρά του εαυτού μου».

«Όταν νιώθω ότι δεν με σέβονται, με κρίνουν ή με επιτίθενται συναισθηματικά, τείνω να χάνω τον έλεγχο αυτού που βγαίνει από το στόμα μου, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες μου ως ανθρώπου», γράφει.

«Ο πατέρας μου θα συνεχίσει να ταξιδεύει μαζί μου και να είναι εκεί για να με υποστηρίζει και να παρέχει βοήθεια εκτός του γηπέδου, όπως πάντα το ήθελα», σημειώνει.

«Έχω εμπιστευτεί τον πατέρα μου με τον προπονητικό ρόλο για τόσα χρόνια, και θεωρώ τη συνεργασία μας επιτυχημένη. Δεν είμαι σίγουρος ποιος θα αναλάβει τη θέση του, και δεν είμαι σε θέση να αποφασίσω ακόμα», συνεχίζει.

Στέφανος Τσιτσιπάςειδήσεις τώραΤένιςπροπονητήςΑπόστολος Τσιτσιπάς