Αθλητισμός|12.08.2024 23:10

Τεντόγλου και Καραλής για τις φωτιές στην Αττική: «Είμαστε στεναχωρημένοι, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά»

Newsroom

Η επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού σκιάστηκε από τη μεγάλη καταστροφή που έχει προκαλέσει η φωτιά στην Αττική.

Οι αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο Εμμανουήλ Καραλής με τον Μίλτο Τεντόγλου, εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Μόλις κατέβηκαν τα σκαλιά του αεροπλάνου οι δύο μεταλλιούχοι και συγκάτοικοι στο Ολυμπιακό χωριό μίλησαν στις κάμερες της τηλεόρασης για τις επιτυχίες τους αλλά στάθηκαν και στις πυρκαγιές στην Αττική.

«Χαίρομαι που επέστρεψα στο σπίτι, φτάσαμε στην Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση. Μόλις φτάσαμε δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω να είναι όλα καλά πάντως» είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου και συνέχισε αναφερόμενος στην επιτυχία του στο Παρίσι:

«Όλη η Ελλάδα, όλοι στην ομάδα είτε πήραν, είτε δεν πήραν μετάλλια ήταν φανταστικοί. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που κατάφερα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη».

Από την πλευρά του ο Καραλής επεσήμανε: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε σώοι και αλβαβής. Όπως ερχόμασταν όμως βλέπαμε έξω από τα παράθυρα να σκοτοίνιαζε η εικόνα. Όλοι είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι για αυτό που συμβαίνει στη χώρα. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά, να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές και να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας».

Παρίσι 2024Ολυμπιακοί Αγώνες 2024Ολυμπιακοί ΑγώνεςΜίλτος ΤεντόγλουφωτιάΠαρίσιΕμμανουήλ Καραλήςφωτιά τώραφωτιά Βαρνάβα