Αθλητισμός|14.08.2024 23:54

Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα 2-0: Η εποχή του Κιλιάν Μπαπέ άρχισε με γκολ και τίτλο! Σήκωσαν το Super Cup Ευρώπης οι Μερένχες για 6η φορά!

Newsroom

Η εποχή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε όπως ακριβώς αναμενόταν: με γκολ και τίτλο! Ο Γάλλος σούπερ σταρ πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Μερένχες και έδειξε μεμιάς τι θα ακολουθήσει...

Οι Μαδριλένοι, κάτοχοι του Champions League την περασμένη σεζόν, επικράτησαν με 2-0 της τροπαιούχου του Europa League, Αταλάντα, και άρχισαν τη νέα σεζόν ιδανικά (όπως ακριβώς ολοκλήρωσαν και την περασμένη σεζόν). Με μια άνετη νίκη στον τελικό του Super Cup Ευρώπης. Η ομάδα του Μπέργκαμο αντιστάθηκε σθεναρά για κάτι λιγότερο από μία ώρα. Όμως στο 59', έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Βινίσιους, ο Βαλβέρδε άνοιξε το σκορ με ένα εύκολο πλασέ σε άδειο τέρμα ανοίγοντας παράλληλα και το δρόμο της Ρεάλ για ακόμα έναν τίτλο.

Μόλις οι Μερένχες απελευθερώθηκαν, δεν άργησε και το δεύτερο γκολ. Στο 68' η ομάδα του Αντσελότι συνδυάστηκε θαυμάσια, ο Μπέλιγχαμ έβγαλε μια καταπληκτική ασίστ για τον Μπαπέ, ο οποίος με ένα ωραίο τελείωμα πέτυχε το 2-0 ανοίγοντας λογαριασμό με τη νέα του ομάδα! Ήταν το πρώτο απ' τα πολλά γκολ που είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τις έξι κατακτήσεις Super Cup κι έγινε πολυνίκης του θεσμού ξεπερνώντας τη Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν που έχουν από πέντε. Μάλιστα οι πέντε απ' τις έξι κατακτήσεις των Μερένχες έχουν επιτευχθεί την τελευταία 11ετία!

Η εποχή των Galacticos 2.0 μόλις άρχισε καθώς η τετράδα Μπαπέ, Μπέλιγχαμ, Βινίσιους και Ροντρίγκο παρατάχθηκε στην ίδια ενδεκάδα και έφερε στο Μπερναμπέου τον πρώτο τίτλο...

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ (88' Λούκας Βάσκεθ), Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Μπέλιγχαμ (88' Θεμπάγιος), Ροντρίγκο (76' Μόντριτς), Βινίσιους (88' Γκιουλέρ), Μπαπέ (88' Μπραχίμ Ντίας).

Αταλάντα: Μούσο, Τζιμσίτι, Χιέν (90' Παλέστρα), Κολάσινατς (70' Μπάκερ), Ζαπακόστα (63' Γκόνφρι), Ρούγκερι, Έντερσον, Ντε Ρουν, Πάσαλιτς (90' Μανζόνι), Ντε Κετελάρ (62' Ρετέγκι), Λούκμαν.

Ρεαλ Μαδρίτηςειδήσεις τώραΑταλάνταSuper Cup ΕυρώπηςSuper CupΚιλιάν Μπαπέ