Αθλητισμός|18.08.2024 20:50

Premier League: Πρεμιέρα με νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι στο... ντέρμπι με την Τσέλσι

Newsroom

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν άλλαξε τις... συνήθειές της. Οκτώ ημέρες μετά την κατάκτηση του Community Shield στη διαδικασία των πέναλτι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Πολίτες άρχισαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους και στην Premier League.

Στο ντέρμπι της πρεμιέρας οι πρωταθλητές επικράτησαν με 2-0 της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να «ανοίγει λογαριασμό» από την πρώτη αγωνιστική. Οι Λονδρέζοι «απάντησαν» στο γκολ του Νορβηγού στράικερ (18΄) με τον Νίκολας Τζάκσον στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ωστόσο, μετά την εξέταση της φάσης στο VAR διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί οφσάιντ.

Τα πάντα τελείωσαν στο 80΄, όταν ο Κροάτης μέσος, Ματέο Κόβατσιτς, πέτυχε το 2-0, δίνοντας πρόωρο φινάλε στην αναμέτρηση.

Στο μεταξύ, «ποδαρικό» με το... δεξί έκανε η Μπρέντφορντ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Κομιούνιτι Στάντιουμ». Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29' με τον Μπεμό, για να ισοφαρίσουν οι Λονδρέζοι στο 57΄ με το αυτογκόλ του Πίνοκ. Τελικά, η Μπρέντφορντ σκόραρε στο 76' με τον Βισά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΤσέλσιPremier LeagueΜάντσεστερ Σίτιειδήσεις τώρα