Αθλητισμός|18.08.2024 22:35

Οι τερματοφύλακες... γκέλαραν και ο Ατρόμητος με τον Άρη έμειναν στον άσσο!

Newsroom

Ατρόμητος και Άρης «αλληλοεξοντώθηκαν» στην πρεμιέρα της Super League σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα λάθη των δύο τερματοφυλάκων που ουσιαστικά οδήγησαν και στα δύο γκολ της αναμέτρησης (1-1). Οι Κίτρινοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Μπρόρσον (67’) και οι Κυανόλευκοι ισοφάρισαν με τον Ουάρντα από την άσπρη βούλα (73’).

Οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ το παιχνίδι για τους δικούς τους λόγους, με τον Ατρόμητο του Πάμπλο Γκαρσία να θέλει να ξεκινήσει δυναμικά με νίκη για την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ, μετά και το upgrade που παρατηρείται φέτος στο ρόστερ των Περιστεριωτών και τον Άρη να θέλει να φύγει χωρίς απώλειες από την έδρα του Ατρομήτου ξεκινώντας με το δεξί στην πρεμιέρα της Super League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άνευρα για τις δύο ομάδες, με τον Άρη να είναι ανώτερος στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, με κορυφαία στιγμή ένα σουτ του Φετφατζίδη, η κόντρα όμως σε αμυντικό των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Κοσέλεφ. Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε με την διπλή ευκαιρία του Μπακού, όταν σε πρώτο χρόνο ο Κουέστα είπε όχι και σε δευτερο ο παίκτης του Ατρομήτου δεν βρήκε στόχο προ κενής εστίας.

Ένα δεύτερο μέρος καλυτερο από το πρώτο, με τον Άρη να μην μπορεί μεν να διασπάσει την άμυνα του Ατρομήτου, όμως μια άτσαλη έξοδος του Κοσέλεφ και μια κόντρα πάνω στον Μπρόρσον έδωσε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση ήρθε από τον Ουάρντα λίγα λεπτά αργότερα για το 1-1. Με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να σκοράρουν μετά το 75' και το σκορ να μένει ισόπαλο ως το φινάλε. Ατρόμητος και Άρης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και συνεχίζουν την πορεία τους στην Super league.

Ατρόμητος (Γκαρσία): Κοσέλεφ, Αθανασίου, Γκονζάλες, Ουάρντα, Φαν Φερτ, Καρλίτος, Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού, Μανσούρ.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μοντόγια, Μόντσου, Φετφατζίδης, Μανού, Σαβέριο, Μορόν.

Πηγή: SDNA

ΑτρόμητοςSuperLeagueΑρηςειδήσεις τώρα