Αθλητισμός|23.08.2024 14:42

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο Τζόναθαν Γκόμεζ - Υπέγραψε στον Δικέφαλο μέχρι το 2027

Newsroom

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Τζόναθαν Γκόμες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027, δίνοντας μία έξτρα λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Τζόναθαν Γκόμεζ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Αμερικάνος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2027 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 18.

Ο Τζόναθαν Γκόμεζ γεννήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2003 στο Ντάλας του Τέξας, με ρίζες από το Μεξικό. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 12 ετών στις ακαδημίες της Ντάλας, πριν μετακομίσει στην ακαδημία της Λούισβιλ Σίτυ. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Λούισβιλ Σίτυ το 2020, όπου σε δύο σεζόν κατέγραψε 39 συμμετοχές, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.

Τον Ιανουάριο του 2022, ο Γκόμεζ έγινε κάτοικος Ισπανίας για λογαριασμό της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο νεαρός αριστερός μπακ συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Segunda Division και τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, μετρώντας 43 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Τζόναθαν Γκόμεζ έχει εκπροσωπήσει τόσο τις εθνικές ομάδες νέων των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και του Μεξικού. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε έναν αγώνα με την ανδρική εθνική ομάδα του Μεξικού εναντίον της Γουατεμάλας, ενώ πρόσφατα εκπροσώπησε και την ανδρική εθνική ομάδα των ΗΠΑ, καταγράφοντας δύο συμμετοχές σε φιλικούς αγώνες εναντίον της Βοσνίας και της Σερβίας.

Ο νεαρός αριστερός είναι έτοιμος να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στη Θεσσαλονίκη, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα και προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο. Καλή επιτυχία Τζόγκο!».

ΠΑΟΚειδήσεις τώρα