Αθλητισμός|24.08.2024 22:24

Πέρασε απ' τις Σέρρες ο Άρης! Πρώτη νίκη στη σεζόν για τους Κίτρινους με Σιφουέντες

Newsroom

Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και χάρη σε ωραίο γκολ του Χοσέ Σιφουέντες πήρε τη νίκη (0-1) και το πρώτο τρίποντο της σεζόν στη Super League.

To πρώτο 20λεπτο ήταν νευρικό χωρίς φάσεις. Ο Άρης πίεσε, ανέβασε τις γραμμές του στο γήπεδο και με τον Ντιαντί να κάνει μια ωραία κίνηση στα μισά του ημιχρόνου απείλησε για πρώτη φορά. Όμως η πάσα του νεαρού παίκτη του Άρη πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός πήρε ρίσκα, χωρίς να απειλήσει την εστία του Κουέστα και ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο των μεταγραφών του. Ο Μόντσου προειδοποίησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ που έσωσε ο Γκουγκεσασβίλι και ο Σιφουέντες εκτέλεσε στο 35' με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή για το 1-0. Ο Άρης κράτησε το προβάδισμα με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, εξαργυρώνοντας την ελαφρά υπεροχή του.

Στο δεύτερο ημιχρονο ο Άρης έπαιξε πιο άνετα έχοντας το προβάδισμα και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του, όμως ο Γκουγκεσασβίλι και η αστοχία απέτρεψαν το 0-2. Γκολ πέτυχε ο Ντιαντί για τον Άρη, 20 λεπτά πριν από το φινάλε, όμως ο Μορον στην αρχή της φάσης ήταν οφσάιντ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Κίτρινους να νικούν με 1-0 και πανηγυρίζουν για το πρώτο τρίποντο της σεζόν μετά την ισοπαλία (1-1) στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο.

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Πεταυράκης (77΄ Φαρές), Χαντάκιας, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (86΄ Κουτσογούλας), Λιάσος (64΄ Περούτσι), Στάικος (64΄ Κάπτουμ), Σαλαζάρ, Τομάς, Ντέλετιτς (77΄ Γκίγκιτς), Μπετανκόρ

Άρης: Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μόντσου, Γκαρθία (74΄ Νταρίντα), Μορόν (89΄ Σαμόρα), Σίστο (74΄ Σαβέριο), Ντιαντί, Σιφουέντες

SuperLeagueΑρηςειδήσεις τώραΠανσερραϊκός