Αθλητισμός|25.08.2024 21:15

Super League: Ο Βόλος προσγείωσε απότομα τον Αστέρα! Νίκη στην Τρίπολη για τους Βολιώτες!

Newsroom

Ο Βόλος προσγείωσε απότομα τον Αστέρα Τρίπολης, που προερχόταν από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Χάρη σε γκολ του Κόστα στο 12' η θεσσαλική ομάδα επικράτησε με 1-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και πήρε το πρώτο τρίποντο στην εφετινή Super League.

Ο Βόλος κατάφερε να αιφνιδιάσει καθώς προηγήθηκε στο 12' με τον Μαρκ Κόστα, ο οποίος αξιοποίησε ωραία κάθετη μπαλιά του Γκλάβτσιτς και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 39' με σουτ του Γιαμπλόνσκι έξω από την περιοχή που όμως κατέληξε στο δοκάρι του Σιαμπάνη, ο οποίος βρήκε λίγο την μπάλα.

Η πίεση του Αστέρα εντάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Καλτσάς αστόχησε στο 64' σε κοντινή κεφαλιά, όπως και ο Κρεσπί στο 68'. Οι συνεχόμενες σέντρες των γηπεδούχων, με στόχο τον Ανταμ και τον Μάντζη, δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα, ενώ στο 96', έπειτα από απειλή διαρκείας, ο Μίλετιτς διασφάλισε τη νίκη του Βόλου, διώχνοντας με ανάποδο ψαλίδι προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος σε σουτ του Φαράι.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Αλάγκμπε (46΄ Σιμόν), Ρούμπεν Γκαρσία (77΄ Μάντζης), Αλβαρες, Γιαμπλόνσκι (60΄ Ρέτζιτς), Μουνιόθ, Μπαρτόλο (59΄ Παλάσιος), Κρεσπί (77΄ Φαράι), Καλτσάς, Ανταμ

Βόλος: Σιαμπάνης, Μύγας, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς (82΄ Δόσης), Κόμπα (73΄ Ντε Καμπς), Αλτμαν (82΄ Ασλανίδης), Ασεχνούν (67΄ Μεντιέτα), Κόστα (66΄ Κόντε)

Αστέρας ΤρίποληςSuperLeagueΒόλος ΝΠΣειδήσεις τώρα