Αθλητισμός|26.08.2024 17:00

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Είχε αποκαλύψει πού ήθελε να σκορπίσουν τις στάχτες του όταν πεθάνει

Newsroom

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο κόσμος του ποδοσφαίρου μετά την ανακοίνωση του θανάτου του θρυλικού προπονητή Σβέν Γκόραν Έρικσον ο οποίος είχε αποκαλύψει τον περασμένο Ιανουάριο πως διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας.

Ο διάσημος προπονητής ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών είχε αποκαλύψει πού επιθυμούσε να σκορπιστούν οι στάχτες του, καθώς είχε πει ότι «πάντα πίστευε ότι θα ήταν ένα υπέροχο μέρος για να κοιμηθεί».

Είχε αποκαλύψει που ήθελε να ρίξουν τις στάχτες του

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube από το Amazon Prime Video Sport πριν από λίγες ημέρες, ο Σουηδός προπονητής  βιντεοσκοπήθηκε να κάθεται δίπλα στο «γαλήνιο» σπίτι στη λίμνη όπου, όπως είπε, επιθυμούσε να διασκορπιστεί η τέφρα του. Επισκεπτόμενος τη λίμνη Φράικεν, κοντά στο μέρος όπου γεννήθηκε στο Σούνε, σχολίασε μιλώντας στο ντοκιμαντέρ: «Όμορφο μέρος. Σε κάνει να ηρεμείς. Με κάνει να ηρεμώ».

Δείχνοντας μπροστά, λέει: «Κάτω από αυτό το βουνό είναι εκεί που μεγάλωσε ο πατέρας μου. Και αν κοιτάξετε ευθεία, εκεί είναι το Τόρσμπι, όπου μεγάλωσα, και το Σούνε όπου γεννήθηκα. «Πάντα πίστευα ότι είναι υπέροχο μέρος για να κοιμάσαι».

θάνατοςπροπονητήςειδήσεις τώρα