Αθλητισμός | 28.08.2024 09:32

Χουάν Ισκέρδο: Πέθανε ο 27χρονος Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο γήπεδο

Newsroom

Θρήνος στην Ουρουγουάη, καθώς έχασε τη μάχη με τη ζωή νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Νασιονάλ Μοντεβιδέο, Χουάν Ισκέρδο, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς εντός αγωνιστικού χώρου.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης η Νασιονάλ ενημέρωσε επισήμως πως ο Ισκιέρδο άφησε τον τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο το οποίο έβγαλε επίσης ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής πέθανε λόγω ανακοπής, βυθίζοντας στο πένθος και την ομάδα του, την ιστορική Νασιονάλ,

 

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Μοντεβιδέο είχε καταρρεύσει τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια αναμέτρησης με τη Σάο Πάολο για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η σοκαριστική στιγμή της κατάρρευσης

Ο Ισκιέρδο κατέρρευσε στον τελευταίο αγώνα της Νασιονάλ για τη φάση των «16» του Copa Libertadores απέναντι στη Σάο Πάολο στη Βραζιλία. Ο Ουρουγουανός στόπερ έχασε τις αισθήσεις του στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής του αγώνα σταμάτησε αμέσως την αναμέτρηση και αυτομάτως μπήκαν οι γιατροί μέσα, μαζί με το ασθενοφόρο που τον οδήγησε στο πιο κοντινό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισκιέρδο ανέκτησε τις αισθήσεις του πριν μπει στο ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξονυχιστικές εξετάσεις. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα (καρδιακή αρρυθμία αναφέρουν τα ρεπορτάζ), που τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του, και πριν από μερικές ώρες κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την ομάδα του, την ιστορική Νασιονάλ και ολόκληρο το ποδόσφαιρο της χώρας.

Από τη μεριά της και η βραζιλιάνικη ομάδα, αντίπαλος της Νασιονάλ στο μοιραίο αγώνα, τίμησε τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή με μία ανάρτηση της εκφράζοντας τη θλίψη της.

 

ποδοσφαιριστήςΟυρουγουάηανακοπή καρδιάς