Αθλητισμός|29.08.2024 12:15

ΠΑΟΚ: Σφραγίζει το εισιτήριο της πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League

Newsroom

Στα προκριματικά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος μέχρι να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής, όμως ο ΠΑΟΚ έχει βάλει γερές βάσεις για την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει  (29/8, 22:00, Novasports Prime) στην Ιρλανδία τη Σάμροκ Ρόβερς για τα πλέι οφ και έχει ως παρακαταθήκη πρόκρισης το 4-0 της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στο «Tallaght Stadium» του Δουβλίνου έχοντας και την στήριξη των φιλάθλων του, με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριο πρόκρισης στη League Phase, το νέο φορμάτ του Europa League, με έναν ενιαίο βαθμολογικά όμιλο και οχτώ αντί για έξι αγωνιστικές.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιχειρεί να κρατήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του, αν και δεν αποκλείεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Ο Κωσταντίνος Κουλιεράκης ταξίδεψε στο Δουβλίνο και δίνει το παρών στην τελευταία του αποστολή ως παίκτης του Δικεφάλου προτού αναχωρήσει για τη Γερμανία προκειμένου να ενταχθεί στη Βόλφσμπουργκ.

«Δεν ξέρω τι πρέπει να απαντήσω για το πνεύμα της ομάδας σ’ αυτή την κατάσταση. Προσωπικά πάντα βρίσκω κίνητρο κάτι που το αντιλαμβάνονται και οι ποδοσφαιριστές. Στο ποδόσφαιρο αν δεν αντιμετωπίσεις τα πράγματα όπως πρέπει, θα σε τιμωρήσει. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί πριν από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Έχουμε παίξει μόνο το πρώτο παιχνίδι και απομένει ένα ακόμα. Θέλουμε να μπούμε και να κερδίσουμε κι αυτό το ματς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος προπονητής, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα νίκης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

ΠΑΟΚEuropa Leagueειδήσεις τώρα