Αθλητισμός|29.08.2024 19:17

Πιλάρ Βικτόρια: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η βολεϊμπολίστρια

Newsroom

Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια κοινότητα του βόλεϊ μετά την τραγική είδηση του θανάτου της Πιλάρ Μαρί Βικτόρια. Η 29χρονη αθλήτρια από το Πουέρτο Ρίκο βρέθηκε νεκρή στην κατοικία της στην πόλη της Προύσας, στην Τουρκία, ενώ τα αίτια του θανάτου της παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.

Ξεκίνησαν οι έρευνες

Η διεθνής ακραία αγωνιζόταν για την τουρκική ομάδα Μπελεντίσεσπορ. Οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαλευκάνουν την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τον κόσμο του αθλητισμού.

Η απουσία της αθλήτριας από την προπόνηση της ομάδας της προκάλεσε ανησυχία στους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από μέρους της και δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν για να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Έτσι, μέλη της ομάδας πήγαν στο σπίτι της, όπου τη βρήκαν νεκρή.

Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να εξακριβώσουν τα αίτια του θανάτου της, ενώ το γραφείο του εισαγγελέα έχει ήδη διατάξει την έναρξη ερευνών.

Η Πιλάρ, γεννημένη το 1995, ήταν μέλος της εθνικής ομάδας του Πουέρτο Ρίκο. Με ύψος 1.82 μ., είχε αγωνιστεί στην Beziers Angels στη Γαλλία, πριν μεταγραφεί στη Nilufer Belediyespor στην Τουρκία.

Ο εισαγγελέας της Προύσας έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης.

θάνατοςνεκρήβόλεϊειδήσεις τώρα