Αθλητισμός|01.09.2024 16:00

Γάμος Αντετοκούνμπο: Έγινε η τελετή υπό άκρα μυστικότητα - Το απόγευμα το πάρτι με τους VIP καλεσμένους

Newsroom

Σημαντική ανατροπή στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του, Μαράια, που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία, καθώς, όπως φαίνεται, η τελετή έγινε το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο θρησκευτικός γάμος έλαβε χώρα στο Costa Navarino, ενώ η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 18:30.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε δύο τελετές σε παραλία του Costa Navarino, λόγω της διαφορετικής θρησκείας τους, αφού ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική.

Στην λαμπερή αυτή τελετή παρίστανται περίπου 200 καλεσμένοι και 30 VIP από τον χώρο του αθλητισμού. Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου κατέφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, για να παρευρεθούν στον γάμο σήμερα.

Επιπλέον, παρόντες είναι και ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του, καθώς και ο Ολυμπιονίκης Εμανουήλ Καραλής.

Από χθες βρίσκεται στη Μεσσηνία και ο Λεμπρόν Τζέιμς, του οποίου το αεροπλάνο προσγειώθηκε το μεσημέρι στο Άκτιο. Ο ίδιος αποδέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόσκληση του Γιάννη, ενώ παρούσα είναι και η Σερένα Ουίλιαμς.

Επιπρόσθετα, από την Παρασκευή, ένας από τους στενότερους φίλους και συμπαίκτες του Γιάννη στο Μιλγουόκι, ο Κρις Μίντλετον, έχει φτάσει στη Μεσσηνία και είναι και κουμπάρος στον γάμο. Εθεάθη το απόγευμα να κάνει τις βόλτες του στην Πύλο μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ.

Μάλιστα, μετά το τέλος του μυστηρίου, το ζευγάρι ενδέχεται να ξεναγήσει τους VIP καλεσμένους στην Πύλο.

Γιάννης ΑντετοκούνμποΜεσσηνίαΛεΜπρόν Τζέιμςειδήσεις τώρα