Αθλητισμός|02.09.2024 17:56

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο του Έλληνα σούπερ σταρ

Newsroom

Νέες φωτογραφίες έρχονται στη δημοσιότητα από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο Costa Navarino.

Στις φωτογραφίες εμφανίζονται καλεσμένοι να ποζάρουν με το ευτυχισμένο ζευγάρι και με άλλα μέλη της οικογένειας, όπως τον Θανάση και τη Βερόνικα.

Οι VIP καλεσμένοι και οι εκπλήξεις 

Στην λαμπερή τελετή έδωσαν το παρών 200 καλεσμένοι και 30 VIP από τον χώρο του αθλητισμού. Οι καλεσμένοι έφτασαν µε ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Ορισμένα από τα ονόματα που διέρρευσαν, είναι αυτό του Λεμπρόν Τζέιμς, της Σερένα Γουίλιαμς και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Το κουστούμι του  Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως και τα λευκά κοστούμια που φορούσαν οι καλεσμένοι στην εκδήλωση που προηγήθηκε,  επιμελήθηκε ο σχεδιαστής και στενός φίλος της οικογένειας, Γιώργος Παπαδόγαμβρος.

 

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πριν βγει στην αγορά το πρώτο κρασί, που θα κυκλοφορήσει ο Έλληνας σούπερσταρ με τα Ελληνικά Οινοποιεία, στα οποία κατέχει μερίδιο μετοχών 10% από το 2022. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα η οποία φέρει το όνομα της συζύγου του. 

Γιάννης ΑντετοκούνμπογάμοςΘανάσης ΑντετοκούνμποΜαράια Ρίντλσπριγκερειδήσεις τώρα