Αθλητισμός|05.09.2024 20:00

Κυριάκος: «Ημιαυτόματο οφσάιντ και Goal Line Technology εδώ και τώρα, θα χτυπάμε το κεφάλι μας»

Newsroom

Την ανάγκη για την άμεση ενεργοποίηση της Πολιτείας για το ημιαυτόματο οφσάιντ και το Goal Line Technology έθιξε ο ΠΑΟΚ στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας δια στόματος Κυριάκου Κυριάκου.

«Με κόπο και έξοδα όλων έχουμε πια ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, μην θεωρήσετε απίθανο ένα πρωτάθλημα ή ένας υποβιβασμός να κριθεί σε… μισό πόδι οφσάιντ και τότε θα χτυπάμε το κεφάλι μας όλοι για πιθανή καθυστέρηση.

Προφανώς και η Πολιτεία που διαφημίζει την ενεργή της συμμετοχή κατά της Βίας και υπέρ της Ισονομίας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της και πληρώνοντας τη νέα σύμβαση του VAR με ενσωματωμένα τα εργαλεία του ημιαυτόματου οφσάιντ και του Goal Line Technology.

Να διαπραγματευτεί η Λίγκα και η ΕΠΟ με την Κυβέρνηση, ωστόσο όσο σκληρά κι αν χρειαστεί να διαπραγματευτούμε, μην θεωρήσουμε πως μπορούμε να πορευθούμε πολύ χωρίς όλα τα τελευταία εργαλεία -και όσα τυχόν εμφανιστούν στην πορεία-. Για εμάς είναι η ύψιστη προτεραιότητα να γίνει το συντομότερο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γ΄αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας.

SuperLeagueΠΑΟΚγραμμή οφσάιντVARΚυριάκος Κυριάκοςειδήσεις τώρα