Αθλητισμός|06.09.2024 17:42

Πάρτι - έκπληξη από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στον Γιαννάκη για τα γενέθλια του

Newsroom

Ένα πάρτι έστησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στον μικρό Γιαννάκη που τους επισκέφτηκε στη Νέα Μεσημβρία, λίγο πριν φύγει για Αμερική για το σημαντικό χειρουργείο του. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του έκαναν δώρο έναν σταυρό για να τον συνοδεύει στο ταξίδι του, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου του χάρισε κάποια από τα ρούχα που φορούσε στους αγώνες της περσινής σεζόν: το μπουφάν, τα γάντια και τον χαρακτηριστικό του σκούφο.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαρά αλλά και συγκίνηση, με τον Γιαννάκη να φεύγει για αυτό το σημαντικό ταξίδι με τις καλύτερες ευχές από την ομάδα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση καθώς η οικογένεια Σαββίδη πήρε την απόφαση να βοηθήσει τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη στέλνοντάς τον στην Αμερική προκειμένου να σταθεί στα πόδια του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καλύψει όλα τα έξοδα της θεραπείας του Γιάννη Παπαστεφανάκη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κάνει τα πάντα προκειμένου ο μικρός Γιαννάκης να έχει ένα καλύτερο μέλλον στη ζωή του. Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, έχει κερδίσει την αγάπη όλης της Ελλάδας. 

Με την αγνότητα της ψυχής του και τα σοφά λόγια του παρά το νεαρό της ηλικίας του ο μικρός Γιάννης αποτελεί ένα παιδί που δείχνει τον δρόμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα αγνό παιδί το οποίο οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν αγαπήσει και έχουν υποδεχτεί θερμά σε όλα τα γήπεδα της χώρας.

Μεγαλώνοντας στην Άμφισσα, ο μικρός Γιάννης με καταγωγή από την Κρήτη, δεν έλειψε από κανένα παιχνίδι των Ασπρόμαυρων, που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, αλλά παράλληλα δεν έκρυψε και την χαρά του για τους τίτλους που κέρδισαν κι άλλες ελληνικές ομάδες πέραν του πρωταθλήματος που σήκωσε η αγαπημένη του ομάδα: πανηγύρισε το Conference που σήκωσε ο Ολυμπιακός, όπως και για την Euroleague που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός.

ΠΑΟΚΙβάν ΣαββίδηςΠΑΕ ΠΑΟΚειδήσεις τώρα