Αθλητισμός|09.09.2024 14:40

Κελίφ σε Μασκ: Με μισείς χωρίς να με ξέρεις - Ήσουν σκληρός απέναντί μου

Newsroom

Το παράπονό της για το cyberbullying που δέχτηκε, μεταξύ άλλων, από τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ εξέφρασε η ίντερσεξ χρυσή ολυμπιονίκης της πυγμαχίας, Ιμάν Κελίφ.

Σε συνέντευξή της στη γαλλική τηλεόραση, η πρωταθλήτρια μίλησε για τα σχόλια μίσους που δεχόταν λόγω της παρουσίας της στον Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Μασκ ήταν μεταξύ των ανθρώπων υψηλού προφίλ που είχαν βγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχαν καταφερθεί εναντίον της Κελίφ για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς ότι δεν ήταν γυναίκα και ότι δεν θα έπρεπε να συναγωνίζεται με γυναίκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η μητέρα μου πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο»

«Με μισείς χωρίς να με ξέρεις. Δεν ξέρω γιατί καθοδήγησες αυτή την επίθεση εναντίον μου. Ήσουν σκληρός μαζί μου. Σκληρός με την οικογένειά μου, με την μητέρα μου. Εκείνη την περίοδο, η μητέρα μου πήγαινε στο νοσοκομείο καθημερινά», ανέφερε η Κελίφ.

«Δεν καταλαβαίνω την συμπεριφορά των ανθρώπων», συνέχισε δακρυσμένη, επισημαίνοντας πως η πίστη της στον Αλλάχ τη βοήθησε να ξεπεράσει αυτήν την δύσκολη περίοδο στη ζωή της.

Σημειώνεται πως η ολυμπιονίκης κατέθεσε μήνυση τόσο κατά του Μασκ όσο και της συγγραφέως του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ για τα μηνύματα μίσους που έκαναν δημόσια προς το πρόσωπό της.

Έλον ΜασκπυγμαχίαΟλυμπιακοί Αγώνες 2024ομοφοβίαειδήσεις τώρα