Αθλητισμός|11.09.2024 16:20

Σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ: Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου σε διά ζώσης συνάντηση μετά από πέντε χρόνια!

Newsroom

Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ υπό τον Ιβάν Σαββίδη. Ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου παραμένει στην Ελλάδα και το πρωί της Τετάρτης (11/9) υποδέχτηκε στο Porto Carras στη Χαλκιδική τα στελέχη της ΠΑΕ σε μια ευρεία σύσκεψη.

Ξεχωριστή πάντως ήταν η δια ζώσης συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον προπονητή της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι δυο τους τα έλεγαν πολύ συχνά μέσω τηλεεπικοινωνίας το προηγούμενο διάστημα, όμως για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κι από κοντά.

«Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους δια ζώσης συνάντηση, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν πολλά να πουν. Και για πολλά να χαμογελάσουν!», ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο ανδρών. Οι δυο τους είχαν κάθε λόγο να είναι χαμογελαστοί όπως φαίνεται και στα σχετικά στιγμιότυπα...

Στη συνάντηση, πέραν του Λουτσέσκου, είναι επίσης παρόντες οι Μαρία Γκοντσαρόβα, Χρήστος Καρυπίδης, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα αγωνιστικά θέματα που αφορούν τη νέα σεζόν αλλά και γενικότερα όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη να δίνει κατευθύνσεις...

ΠΑΟΚΡαζβάν ΛουτσέσκουΙβάν Σαββίδηςειδήσεις τώρα