Αθλητισμός|11.09.2024 21:35

Mεταγραφικό «μπαμ» στο 90' ο ΠΑΟΚ - Τελικές επαφές με τον Ντέγιαν Λόβρεν

Newsroom

Υπογραφές απομένουν προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κλείσει με ένα δυνατό όνομα τη μεταγραφική περίοδο και να καλύψει τη θέση του στόπερ όπως στόχευε εδώ και αρκετό διάστημα!

Ο πολύπειρος Κροάτης, Ντέγιαν Λόβρεν, είναι ο «εκλεκτός» του Δικεφάλου για το κέντρο της άμυνας, όπου και θα προσθέσει μεγάλη ποιότητα καθώς στο βιογραφικό του έχει, μεταξύ άλλων, έξι σεζόν στην Premier League με τη Λίβερπουλ, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και Champions League!

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το «χτύπημα» και να αποκτήσει τον Λόβρεν από την Λιόν, με τον έμπειρο στόπερ να έχει αποδεχθεί ήδη την πρόταση των Aσπρόμαυρων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, απομένει η συμφωνία να εκφραστεί και στο χαρτί για να κλείσει και επίσημα το deal!

Η σύσκεψη ωρών στο Πόρτο Καρράς, παρουσία Ιβάν Σαββίδη, καθώς και η συνάντηση του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έφερε... καλές ειδήσεις στις τάξεις του Δικεφάλου, με τους Θεσσαλονικείς να πραγματοποιούν κίνηση ματ στο 90' της μεταγραφικής περιόδου!

Ο Λόβρεν έχει μεγάλη παρουσία στο κορυφαίο επίπεδο καθώς με την Λίβερπουλ έπαιξε σε 185 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και είχε συμμετοχές το 2019, όταν οι Reds κατέκτησαν το Champions League. Έναν χρόνο νωρίτερα, ο ύψους 1.88μ. σέντερ-μπακ έβαλε στο βιογραφικό του την παρουσία στον τελικό του Mundial του 2018 με την Κροατία κόντρα στην Γαλλία.

Αφού βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Λόβρεν έκανε το βήμα προς τις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης το 2010 με την Λιόν και ακολούθησε η μεταγραφή στην Σαουθάμπτον το 2013, απ' όπου τον απέκτησε η Λίβερπουλ και τον κράτησε για 6 σεζόν. Το 2021 φόρεσε τη φανέλα της Ζενίτ και έμεινε για 2.5 χρόνια στην Αγία Πετρούπολη, ενώ το 2022 επέστρεψε στην Λιόν, όπου βρισκόταν μέχρι σήμερα.

Πηγή:SDNA

ΠΑΟΚμεταγραφέςειδήσεις τώρα