Αθλητισμός|13.09.2024 16:11

Ραχίμ Στέρλινγκ: Βαπτίστηκε Χριστιανός στην Τζαμάικα - Βίντεο από την τελετή

Newsroom

Σε ηλικία 29 ετών ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Ραχίμ Στέρλινγκ βαφτίστηκε χριστιανός. Η βάπτιση του Βρετανού εξτρέμ έγινε στη γενέτειρά του, την Τζαμάικα, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του δανεισμού από την Τσέλσι στην Άρσεναλ.  

Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνεται ο διεθνής επιθετικός, ντυμένος με μία λευκή μπλούζα και ριγέ παντελόνι, να βουτάει στο νερό για να εξαγνιστεί, ενώ μετά ακολουθεί τραγούδι και χορός

«Κυνηγούσα τον εγωισμό»

Μιλώντας για τους λόγους που αποφάσισε σε αυτή την ηλικία να βαφτιστεί χριστιανός, είπε: «Ο λόγος που ήθελα να βαπτιστώ ήταν γιατί, από μικρός, ίσως από την ηλικία που βρίσκονται τώρα οι γιοι μου, ήθελα να βγάλω τη μαμά μου και την οικογένειά μου από συγκεκριμένες δύσκολες θέσεις και πάντα κυνηγούσα αυτό το όνειρο. Αλλά κατά τη διάρκεια της πορείας δημιουργείς κάποιες συγκεκριμένες συνήθειες και εγωισμό. Κυνηγάω αυτό που πιστεύω ότι ήθελα, το οποίο είναι να γίνω αυτός που ήθελα να γίνω μεγαλώνοντας. Αισθάνομαι ότι μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, κυνηγούσα περισσότερο τον εγωισμό μου και όλα αυτά που δεν είναι για μένα. Πήγαινα σε διάφορα περιβάλλοντα, συγκεκριμένα μέρη, και συνειδητοποίησα ότι δεν πιστεύω σ' αυτή τη ζωή και δεν είμαι εγώ αυτός».

ΤσέλσιΑρσεναλΡαχίμ Στέρλινγκβάφτισηειδήσεις τώρα