Αθλητισμός|14.09.2024 20:54

Super League: Προσπάθησαν αλλά κόλλησαν στο μηδέν Λαμία και Athens Kallithea

Newsroom

Προσπάθησαν πολύ αλλά κόλλησαν στο απόλυτο μηδέν η Λαμία και η Athens Kallithea στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Super League.

Η γηπεδούχος Λαμία ήταν…φλύαρη κι αναποτελεσματική, ενώ η Athens Kallithea στην κορυφαία της στιγμή είχε δοκάρι με τον Βαλμπουενά (86') χάνοντας την ευκαιρία να πάρει το πρώτο «τρίποντο» στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος.

Χωρίς κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και με υποτονικό ρυθμό κύλησε το πρώτο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, ωστόσο σταδιακά οι Φθιώτες ισορρόπησαν την κατάσταση και πήραν τον έλεγχο χωρίς όμως να απειλήσουν. Η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 13' από πλευράς Athens Kallithea, με σουτ του Μουτίνιο εκτός περιοχής που μπλόκαρε ο Κόστιτς.

Στο 19' οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για χέρι του Ρινγκ μετά από σουτ του Μουτίνιο, ωστόσο ο ρέφερι Παπαπέτρου και το VAR είχαν αντίθετη άποψη. Στο 20' ο Μέκιτς εκτέλεσε με απευθείας χτύπημα φάουλ με τον Μπαραγάν να μπλοκάρει, ενώ στο 33' σουτ του Ουλντρίκις κατέληξε λίγο άουτ για τους φιλοξενούμενους.

Στο ίδιο τέμπο κυλούσε το παιχνίδι και στο β΄ημίχρονο. Η είσοδος του Φουρτάδο στο ματς (54') έκανε πιο επιθετική τη Λαμία, ενώ στο 59' ο Ντεμέτριους με ένα καλό σουτ υποχρέωσε τον Κόστιτς να διώξει με δυσκολία. Στο 76' ο Βλαχομήτρος έκανε το γέμισμα από τα αριστερά με τον Μότοκ να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Φουρτάδο που ήταν έτοιμος να…πυροβολήσει από θέση βολής.

Καλή στιγμή καταγράφηκε για τους φιλοξενούμενους στο 83' με σουτ του Τζιάνι εκτός περιοχής. Ο Κόστιτς απέκρουσε, ο Βαλμπουενά πήρε το...ριμπάουντ και γύρισε στον Ντεμίτριους που από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Πολύ καλή ευκαιρία είχε η Λαμία στο 85' με σουτ του Ενρίκες από πολύ καλή θέση που κατέληξε άουτ. Η αθηναϊκή ομάδα... άγγιξε το γκολ στο 86'. Ο Βαλμπουενά με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κόστιτς.

H Athens Kallithea παραμένει χωρίς νίκη έχοντας όμως τρεις βαθμούς με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία γκέλαρε στην έδρα της και με τον πόντο που έριξε στο... σακούλι έφτασε τους 5 βαθμούς.

Λαμία: Κόστιτς, Αντράντε, Σάντμπεργκ (81΄Γκοτζαμανίδης), Ρινγκ (68΄Σαραμαντάς), Κορνέζος, Ραντόνια, Νούνιες, Μέκιτς (69΄Δοϊρανλής), Μπίκοβ (69΄Ενρίκεζ), Βλαχομήτρος, Γκουίντο (53΄Φουρτάδο).

Athens Kallithea: Μπαραγάν, Μανθάτης, Σοϊρί, Πασαλίδης, Μιρέν, Μότοκ, Μερκάτι (70΄Ματίγια), Μτιμπά, Μουτίνιο (70΄Βαλμπουενά), Ντεμέτριους (84΄Λουκίνας), Ουλντρίκις (58΄Τζιάνι).

Πηγή: SDNA

SuperLeagueΛαμία ΠΑΕΚαλλιθέαειδήσεις τώρα