Αθλητισμός|14.09.2024 21:24

Μήνυμα ζωής από τον Γιάννη Παπαστεφανάκη στις ΗΠΑ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη»

Newsroom

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης με την αγάπη όλων των Ελλήνων φιλάθλων αφού κατάφερε και ένωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο βγαίνει νικητής στην τεράστια μάχη που δίνει για να σηκωθεί ξανά στα πόδια του.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει αγαπηθεί από όλη την Ελλάδα, ταξίδεψε στις ΗΠΑ το προηγούμενο διάστημα για να υποβληθεί σε επιλεκτική ριζιαία ριζοτομή ώστε να εξαλειφθεί η σπαστικότητα στα άκρα του και ως εκ τούτου να μπορέσει να περπατήσει.

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε όλα τα έξοδα προκειμένου ο Γιαννάκης να σταθεί στα πόδια του. Απ' την πρώτη στιγμή έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον και κίνησε όλες τις διαδικασίες ώστε το παιδί να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιβάν Σαββίδη, στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο»

Δυο μέρες μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, ο μικρός Γιαννάκης ετοιμάζεται να ξεκινήσει φυσικοθεραπείες.

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του έστειλαν από την Αμερική όπου βρίσκονται, ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο για την στήριξη κάνοντας ειδική μνεία στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη ο οποίος αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα για να μπορέσει ο μικρός Γιάννης να περπατήσει.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη, που ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου. Να ενημερώσω ότι είμαι καλά» τόνισε ο Γιάννης Παπαστεφανάκης.

«Είμαστε στη δεύτερη ημέρα μετά το χειρουργείο. Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Αύριο θα σηκώσουμε τον Γιάννη και θα κάνει την πρώτη φυσικοθεραπεία. Όλα έχουν πάει καλά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη θετική τους ενέργεια και τα θετικά τους μηνύματα. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ και στον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη που είναι δίπλα μας» υπογράμμισε από την πλευρά της η μητέρα του μικρού Γιαννάκη, Ελένη Γκούσαρη ενώ ο πατέρας του, Κώστας Παπαστεφανάκης ανέφερε: «Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλο τον κόσμο και ένα παραπάνω στον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη».

ΠΑΟΚΙβάν ΣαββίδηςεγχείρησηΑμερικήειδήσειςειδήσεις τώραΓιάννης Παπαστεφανάκης