Αθλητισμός|15.09.2024 18:59

Super League: Ματς «ροντέο» και χορταστική ισοπαλία μεταξύ Πανσερραϊκού και Λεβαδειακού

Newsroom

Έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς με γρήγορο ρυθμό, πολλές φάσεις και τέσσερα γκολ ο Πανσερραϊκός και ο Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του κυριακάτικου μενού της 4ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι Σερραίοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Λεβαδειακός έκανε το come back στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίζοντας σε 2-2, σκορ που κράτησε και τις δυο ομάδες στην ουρά της βαθμολογίας.

Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι σημείωσαν χαμένες ευκαιρίες για τέρμα, προειδοποιώντας και εκτελώντας στο 27ο λεπτό με τον Σαλαζάρ. Ήταν μια εξαιρετική αντεπίθεση για τα Λιοντάρια με τον Σαλαζάρ, ο οποίος πήρε την πάσα από τον Τομάς, έκανε την κίνηση από τα δεξιά φέρνοντάς την στο καλό του πόδι και νίκησε τον Γκαραβέλη, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σάλαζαρ βγήκε ξανά τετ α τετ από πλάγια θέση, όμως αυτή την φορά τον πρόλαβε ο Παπαδόπουλος με τάκλιν, προλαβαίνοντας το 2-0. Πριν το ημίχρονο όμως οι Σέρρες χτύπησαν και πάλι. Στο 43ο λεπτό, σε φάση διαρκείας ο Τομάς μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Τσοκάι στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αλλάξουν ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι τους. H ομάδα του Παπαδόπουλου μείωσε στο 55ο λεπτό με τον Μπάλτσι. Ο Πεντρόζο γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, με τον Μπάλτσι να την στέλνει στα δίχτυα του Γκουγκεσασβίλι για το 2-1.

Η εικόνα των φιλοξενούμενων άλλαξε που στο 75' έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης. Οι παίκτες του Πανσερραϊκού έκαναν λάθος στο build up, με τον Γιαννιώτα να το εκμεταλλεύεται και τον Ρόμο να νικάει τον Γκουγκεσασβίλι διαμορφώνοντας το 2-2.

Δέκα λεπτά πριν το φινάλε οι φιλονεξούμενοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα, με τον Μορέιρα να αντικρίζει κόκκινη κάρτα. Οι δύο ομάδες έχασαν καλές στιγμές για το τρίτο τέρμα, όμως το 2-2 παρέμεινε ως το φινάλε, με τον Πανσερραϊκό να κρατάει σίγουρα την εικόνα του πρώτου μέρους και τον Λεβαδειακό να μένει ικανοποιημένος από την αντίδραση στην επανάληψη.

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Πεταυράκης, Κουτσογούλας (83' Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Φαρές (62' Ντάβιντσον), Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ (62' Τέρζιτς), Ντέλετιτς, Τομάς (72' Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (72' Γκίγκιτς).

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος (74' Γιαννιώτας), Λιάγκας, Βήχος, Μορέιρα, Τσοκάι (74' Κωστή), Πεντρόσο (74' Κάσσος), Μπάλτσι, Γιοκέ (31' Ζίνι), Όζμπολτ (63' Ρομό).

ΛεβαδειακόςSuperLeagueειδήσεις τώραΠανσερραϊκός