Αθλητισμός|16.09.2024 23:52

Η ΑΕΚ πάει για μεταγραφικό «μπαμ» στο φινάλε - Επιχειρεί να κάνει δικό της τον Άντονι Μαρσιάλ!

Newsroom

Η ΑΕΚ επιχειρεί να κάνει ένα μεγάλο μεταγραφικό στις... καθυστερήσεις καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ!

Σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου Ματέο Μορέτο, υπάρχει προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μαρσιάλ, που έχει μείνει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Μαρσιάλ γεννήθηκε στη Γαλλία, έχοντας καταγωγή από την Γουαδελούπη. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Λες Ολίς και στη συνέχεια στις ακαδημίες της Λιόν. Από εκεί προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 2013 μετακόμισε στη Μονακό, έναντι 6 εκατ. ευρώ. Σε δυο χρόνια πέτυχε 11 γκολ σε 49 παιχνίδια και κέρδισε το βραβείο του Golden Boy το 2015.

Το καλοκαίρι του 2015 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε 36 εκατ. λίρες στη Μονακό για να κάνει δικό της τον Γάλλο επιθετικό, συν 21,6 εκατ. λίρες σε μορφή μπόνους.

Στους «κόκκινους διαβόλους» δεν άργησε να καθιερωθεί και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τίτλους. Από το 2021 άρχισε να χάνει τη θέση του στην ενδεκάδα και μετακόμισε ως δανεικός στη Σεβίλλη, όπου δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Επιστρέφοντας στο Ολντ Τράφορντ δεν πήρε ευκαιρίες και γι' αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

ΑΕΚειδήσεις τώρα