Αθλητισμός|17.09.2024 21:55

Champions League: Ξεκίνημα στη League Phase με τριάρες για Γιουβέντους και Άστον Βίλα!

Newsroom

To νέο Champions League άρχισε και η Γιουβέντους με την Αστον Βίλα μπήκαν με «άγριες διαθέσεις» στη League Phase!

Η Βέκια Σινιόρα έκανε επίδειξη δύναμης στο Τορίνο με το εμφατικό 3-1 επί της πρωταθλήτριας και αήττητης ως τώρα στην Eredivisie, Αϊντχόφεν, ενώ οι Χωριάτες πέρασαν με εντυπωσιακό τρόπο και σκορ 0-3 από την Ελβετία απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις.

Αν και η PSV μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ένα «ξέσπασμα» της ομάδας του Τιάγκο Μότα έφερε δύο γκολ σε διάστημα επτά λεπτών (21'-27') «γέρνοντας την πλάστιγγα» υπέρ της Γιουβέντους. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός μέσος, Νικολάς Γκονζάλες με μία ασίστ στο πρώτο γκολ της διοργάνωσης απ' τον Γιλντίζ (21'), κι ένα τέρμα στο 50ό λεπτό από προσπάθεια του Βλάχοβιτς. Στο 27' είχε σκοράρει  και ο ΜακΚένι. Το μόνο που κατάφεραν οι Ολλανδοί ήταν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» στις καθυστερήσεις με τον Σαϊμπαρί (90'+3).

Κάτι ανάλογο συνέβη και στη Βέρνη, όπου η ομάδα του Ουνάι Έμερι ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και με εξαιρετική ανάπτυξη μετά το πρώτο τέταρτο κατάφερε να «καθαρίσει» από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Τίλεμανς (27') και Ράμσεϊ (38'). Η Βίλα είχε ακόμα δύο ακυρωθέντα γκολ, ενώ το 3-0 διαμορφώθηκε στο 86' με τον Ονάνα από ασίστ του Τίλεμανς.

Highlights

Champions LeagueΆστον ΒίλαΓιουβέντουςΓιουνγκ ΜπόιςΑϊντχόφενειδήσεις τώρα