Αθλητισμός|18.09.2024 07:28

Συγκινητικό βίντεο του μικρού Γιαννάκη με τα πρώτα του βήματα - Σε ποιον τα αφιέρωσε

Newsroom

Ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, μετά από μια απαιτητική χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Μετά την επιτυχημένη χειρουργική διαδικασία (επιλεκτική ραχιαία ριζοτομή), η οποία αναμένεται να μειώσει τη σπαστικότητα στα άκρα του και να του επιτρέψει να περπατήσει ξανά, ο Γιάννης πραγματοποίησε βιντεοκλήση με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας, ο οποίος ήταν συνεχώς δίπλα του από την αρχή.

Οι γλυκές ευχές

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Μπράντον, ενώ δεν ξέχασε και μια φίλη του που γιόρταζε την Τετάρτη. Αυτή ήταν η διερμηνέας νοηματικής γλώσσας, Σοφία Ρομπόλη, στην οποία αφιέρωσε ένα βίντεο όπου δοκιμάζει τα πρώτα του βήματα μετά την επέμβαση.

«Σοφία αυτό είναι το δώρο μου για τη γιορτή σου!!! Τα πρώτα μου βήματα!! Σε αγαπώ πολύ, χρόνια καλά!!!, έγραψε. Ακολούθησε και φωτογραφία με την διερμηνεία των ειδήσεων στη Νοηματική στον ALPHA στην οποία η Σοφία κρατάει αγκαλιά τον Γιαννάκη στο καροτσάκι του.

«Χρόνια πολλά Σοφία ότι επιθυμείς και εύχομαι σύντομα να τα πούμε από κοντά και εγώ όρθιος», της έγραψε.

ΗΠΑΠΑΟΚχειρουργική επέμβασηειδήσεις τώρα