Αθλητισμός | 19.09.2024 21:47

Το πείραγμα του Μπόμπαν στον Ιμπραΐμοβιτς και η επική ατάκα του Ζλάταν: «Εγώ είμαι το αφεντικό στη Μίλαν»

Newsroom

Στον «αέρα» του «Sky Sports», προέκυψε αντιπαράθεση με αρκετή δόση χιούμορ μεταξύ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα Μίλαν - Λίβερπουλ για την 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

«Όταν το λιοντάρι λείπει, εμφανίζονται τα γατάκια. Όταν το λιοντάρι επιστρέφει, τα γατάκια εξαφανίζονται. Αυτά που ακούγονται και γράφονται είναι πολύ χαμηλού επιπέδου... Έλειψα λίγες μέρες για προσωπικούς λόγους, αλλά γύρισα για να σας ξεκαθαρίσω τον ρόλο μου, αφού μάλλον δεν τον καταλαβαίνετε, διάβασα ότι ούτε ο Μπόμπαν τον καταλαβαίνει…» δήλωσε αρχικά ο Ζλάταν.

Ο Μπόμπαν στη συνέχεια είπε: «Ουσιαστικά, κανένας δεν έχει καταλάβει τον ρόλο σου, όχι μόνο εγώ. Ελπίζω τουλάχιστον εσύ να ξέρεις τι κάνεις, γιατί κανείς δεν κατανοεί τις ευθύνες σου, την επιλογή του προπονητή, τους παίκτες, ή το τεχνικό κομμάτι γενικότερα».

Ο Ιμπραΐμοβιτς έκλεισε τη συζήτηση με την τελική του απάντηση: «Θα σου το εξηγήσω τώρα... Εγώ έχω τον έλεγχο, εγώ είμαι το αφεντικό και όλοι εργάζονται για μένα».

ΜίλανΖλάταν ΙμπραΐμοβιτςChampions Leagueειδήσεις τώρα