Αθλητισμός|19.09.2024 21:54

Champions League: Καταιγιστική Λεβερκούζεν διέλυσε τη Φέγενορντ - Πέρασε απ' το Βελιγράδι η Μπενφίκα

Newsroom

Σαρωτική ήταν η Μπάγερ Λεβερκούζεν που διέλυσε τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ με 4-0 στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League! Νικηφόρα πέρασε και η Μπενφίκα απ' την έδρα του Ερυθρού Αστέρα (1-2) έστω κι αν δυσκολεύτηκε.

Η Λεβερκούζεν ήταν τουλάχιστον εκρηκτική στο ξεκίνημα σκοράροντας τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο κι έφυγε από το Ρότερνταμ με το εντυπωσιακό 0-4 πραγματοποιώντας ιδανικό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Ο Φλόριαν Βιρτς σκόραρε στο 5' και το 36', ο Γκριμάλντο στο 30', ενώ στο 45' διαμορφώθηκε το τελικό σκορ με αυτογκόλ του Βελενρούτερ.

Την ίδια ώρα η Μπενφίκα έκανε τα εύκολα δύσκολα στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Με τον Βαγγέλη Παυλίδη στο αρχικό σχήμα, οι Αετοί της Λισαβόνας σκόραραν δύο φορές στο πρώτο μέρος αλλά αγχώθηκαν στο δεύτερο. Το παιχνίδι πάντως εξελίχθηκε σε τουρκική... υπόθεση καθώς σκόραραν οι δύο Τούρκοι διεθνείς παίκτες, Ακτούρκογλου (9') και Κοκτσού (29') για την Μπενφίκα που όμως χαλάρωσε στο δεύτερο. Ο Αστέρας μείωσε με τον Μίλσον στο 86' αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Highlights

ειδήσεις τώραΛεβερκούζενΕρυθρός ΑστέραςChampions LeagueΦέγενορντΜπενφίκα