Αθλητισμός|28.09.2024 16:45

Premier League: Έλειψε ο Ρόδρι, στραβοπάτησε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Νιούκαστλ!

Newsroom

Απόντος του υπερπολύτιμου Ρόδρι η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε ξανά και έχασε βαθμούς στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Οι Πολίτες μολονότι προηγήθηκαν στο σκορ της Νιούκαστλ χάρη σε προσωπική ενέργεια του Γκβάρντιολ στο 35', στο 58' οι Καρακάξες ισοφάρισαν (1-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόρντον.

Για ακόμη ένα ματς κατά το οποίο ο διεθνής Ισπανός χαφ απουσίασε, η ομάδα του Γκουαρδιόλα τα βρήκε σκούρα. Είναι βέβαιο πως πρέπει να βρει άμεσα λύση καθώς ο Ρόδρι θα απουσιάσει για όλη τη σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Η απουσία και του Ντε Μπρόινε στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Πολιτών που κινδυνεύουν να πέσουν απ' την κορυφή εφόσον η Λίβερπουλ και η Άστον Βίλα που βρίσκονται στο -2, κερδίσουν.

Πάντως η Σίτι μολονότι έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική στην ισοπαλία (είχε προηγηθεί το 2-2 με την Άρσεναλ), παραμένει αήττητη στην Premier League από τις 6 Δεκεμβρίου 2023 και την ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα. Έχει συμπληρώσει 29 σερί ματς δίχως ήττα στο πρωτάθλημα!

ειδήσεις τώραPremier LeagueΜάντσεστερ ΣίτιΝιούκαστλ