Αθλητισμός|28.09.2024 19:16

Super League: Πέμπτη ισοπαλία για την Athens Kallithea, που πήρε βαθμό στον Βόλο

Newsroom

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο χρονικά ματς για την 6η αγωνιστική της Super League καθώς Βόλος και Athens Kallithea αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι κατέγραψαν την πέμπτη ισοπαλία σε έξι αγώνες έχοντας έως τώρα ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και διατήρησαν τη διαφορά του ενός βαθμού από το σημερινό αντίπαλό τους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα αλλά προϊόντος του χρόνου η αθηναϊκή ομάδα βρήκε τα πατήματά της, ισορρόπησε και στο 23ο λεπτό προηγήθηκε κιόλας με ένα εκπληκτικό γκολ του Τζιάνι. Ακόμα καλύτερο όμως ήταν το τέρμα της ισοφάρισης των Θεσσαλών. Στο 37' ο Μεντιέτα βρήκε ελεύθερο χώρο εκτός περιοχής και με απίθανο σουτ δεν άφησε περιθώριο στον Μπαραγάν, σημειώνοντας το τρίτο εφετινό γκολ του.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες, το γκολ όμως δεν ήρθε και το ματς έμεινε στην ισοπαλία.

Βόλος: Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερνάντου, Ασεχνούν (89΄ Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα, Άλτμαν (60΄ Κόμπα), Κόζστα (72΄ Κόντε).

Καλλιθέα: Μπαραγάν, Μανθάτης (59΄ Σοΐρι), Μότοκ, Ισιμάτ Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μερκάτι (59΄ Μουτίνιο), Ντιμπά, Τζιάνι (59΄ Ματίγια), Ντεμέτριους (77΄ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (89΄ Βασιλόγιαννης).

Καλλιθέαειδήσεις τώραΒόλος ΝΠΣSuperLeague