Αθλητισμός|29.09.2024 16:41

Τρομερός Γιακουμάκης στο Μεξικό! Δύο γκολ και μία ασίστ στη νίκη της Κρουζ Αζούλ με ανατροπή

Newsroom

Μετά τις ΗΠΑ και το MLS ο Γιώργος Γιακουμάκης διαπρέπει και στο Μεξικό! Ο Έλληνας σέντερ φορ ήταν εκείνος που οδήγησε την Κρουζ Αζούλ στην ανατροπή και στη νίκη με 2-4 στην έδρα της Πατσούκα.

Με δύο γκολ και μια ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση της ομάδας του που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +4 από τη δεύτερη Τολούκα. Ο Γιακουμάκης έχει σκοράρει πέντε γκολ σε οκτώ συμμετοχές έχοντας μοιράσει και τρεις ασίστ στη Liga MX Apertura!

Η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς δέχθηκε δύο γκολ στο 12' και στο 42'. Στο 45' ο Έλληνας στράικερ πέτυχε το 1-2 και στο 55' έφερε το ματς στα ίσια. Ο Φαραβέλι έγραψε το 2-3 από την ασίστ του Γιακουμάκη κι ο Σεπούλβεδα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Μάλιστα ο μεξικανικός Τύπος αποθέωσε τον Έλληνα άσο. Η εφημερίδα Record είχε στο πρωτοσέλιδό της τη φωτογραφία του Γιακουμάκη και τίτλο «Σε αγαπώ» στα ελληνικά! «Η Κρουζ Αζούλ έχανε με 2-0 αλλά ο Έλληνας Γιακουμάκης έδωσε ώθηση στην ομάδα του με δύο γκολ και μία ασίστ στον Φαβαρέλι», ανέφερε στο κείμενο της πρώτης σελίδας.

 

ειδήσεις τώραΓιώργος ΓιακουμάκηςΜεξικό