Αθλητισμός|29.09.2024 19:30

Super League: Σπουδαία νίκη του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με ανατροπή

Newsroom

Ο Παναιτωλικός πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον ΟΦΗ και έφυγε με το τρίποντο απ' το Ηράκλειο έχοντας επικρατήσει 2-1 με ανατροπή. Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση των Κρητικών επί των Αγρινιωτών στο Κύπελλο με ανατροπή (το 0-1 μετετράπη σε 2-1), η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πήρε ρεβάνς απ' το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα πανηγυρίζοντας μια πολύτιμη νίκη.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ με εξαιρετικό γκολ του Μπαΐνοβιτς στο 18'. Το ημίχρονο έληξε με τους Κρητικούς να προηγούνται στο σκορ με 1-0.

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός βρήκε τον τρόπο για να φτάσει στην ισοφάριση από στατική φάση. Στο 65' ο Λιάβας εκτέλεσε φάουλ και ο Στάγιτς κυριάρχησε στον αέρα και με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.

Έχοντας πια το μομέντουμ με το μέρος του ο Παναιτωλικός πέτυχε την ολική ανατροπή. Στο 82' ο Μπελεβώνης σούταρε έξω απ' την περιοχή, ο Χριστόπουλος έκανε την προβολή για να απομακρύνει αλλά άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες (84' Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουτεντάκης (70' Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84' Ριέρα), Φούντας (67' Μπάκιτς), Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ (67' Σαλτσέδο).

Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Σίλβα, Πέρες (69' Λουίς), Μπουζούκης (46' Ρόα), Λιάβας, Ντίας (78' Νικολάου), Λομονάκο (69' Μαϊντέβατς).

SuperLeagueειδήσεις τώραΠαναιτωλικόςΟΦΗ