Αθλητισμός|29.09.2024 20:45

Premier League: Η Τότεναμ διέλυσε το... ερείπιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Newsroom

Η Τότεναμ έκανε... πάρτι στο Ολντ Τράφορντ, όπου διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 6η αγωνιστική της Premier League! H ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου κυριάρχησε στο γήπεδο και επικράτησε άνετα με 3-0.

Η ομάδα του Λονδίνου μπήκε δυναμικά στο ματς, επέβαλε το ρυθμό της απέναντι στο προβληματικό σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με τον Τζόνσον. Στο 42' οι Κόκκινοι Διάβολοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπρούνο Φερνάντες και από εκεί και πέρα το έργο τους έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Η Τότεναμ έφτασε στο επιβλητικό 0-3 με τα γκολ των Κουλουσέφσκι (47') και Σολάνκε (77').

Νωρίτερα, ο Λίαμ Ντέλαπ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς του Πόρτμαν Ρόουντ με την γηπεδούχο Ιπσουϊτς να κόβει δύο βαθμούς (2-2) από τη φιλόδοξη Αστον Βίλα. Ο Ντελάπ άνοιξε το σκορ νωρίς (8'), αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και πίεσε για την ανατροπή του σκορ. Πρώτα ο Ρότζερς (15') ισοφάρισε και στο 32ο λεπτό ο Γουότκινς έγραψε το 2-1.

Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να παλέψουν το ματς και ο Ντελάπ κατάφερε να ισοφαρίσει (72') με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να χαρίσει έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

ΤότεναμΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier Leagueειδήσεις τώρα