Αθλητισμός | 02.10.2024 17:30

Χάποελ Τελ Αβίβ: O Στέφανος Δέδας και έξι παίκτες έμειναν στη Σόφια υπό την απειλή νέας επίθεσης από το Ιράν στο Ισραήλ

Newsroom

Ο Στέφανος Δέδας μαζί με έξι παίκτες της Χάποελ Τελ Αβίβ παρέμειναν στη Σόφια και δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή μετά τον αγώνα με τη Γουλβς, υπό το φόβο νέας επίθεσης στο Ισραήλ από το Ιράν.

Με επίσημη ανακοίνωση ο ισραηλινός σύλλογος γνωστοποίησε την απόφαση του Στέφανου Δέδα και έξι παικτών του. Η Χάποελ Τελ Αβίβ ως τυπικά γηπεδούχους αντιμετώπισε τη λιθουανική ομάδα στη Βουλγαρία για την 2η αγωνιστική του EuroCup. Ο Στέφανος Δέδας και οι Μπράιαν Ανγκόλα, Μπεν Μπέντιλ, Μπρούνο Καμπόκλο, Τζόναθαν Μότλεϊ, Μάρκους Φόστερ και Άις Ουάινραϊτ αποφάσισαν να μην γυρίσουν στο Ισραήλ.

Αιτία είναι ο φόβος για νέα επίθεση του Ιράν στη χώρα. Την ίδια στιγμή αναβλήθηκε το παιχνίδι της Κυριακής (6/10) κόντρα στη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν.

Όπως έγινε γνωστό ο Δέδας και οι παίκτες του θα διαμείνουν στη Βουλγαρία και θα προπονούνται εκεί μέχρι το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Eurocup κόντρα στην Μπεσίκτας στο Βελιγράδι. Αντίθετα, επέστρεψαν κανονικά στο Ισραήλ οι Πάτρικ Μπέβερλι και Τζόε Ράγκλαντ, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ με πτήση μέσω της Λάρνακας.

Στέφανος ΔέδαςΙσραήλEurocupΙράνειδήσεις τώρα