Αθλητισμός|06.10.2024 17:00

ΠΑΟΚ: Τιμήθηκε η μνήμη των αδικοχαμένων «αετόπουλων» σε Τέμπη και Λιβαδειά

Newsroom

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο στα Τέμπη, εκεί όπου έξι νεαροί φίλοι του Δικεφάλου έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο πριν από 25 χρόνια.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο των έξι «αετόπουλων», που στις 4 Οκτωβρίου του 1999 βύθισαν στο πένθος το πανελλήνιο.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να τιμήσει την μνήμη τους, με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ να εκπροσωπεί ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης και οι Δημήτρης Σαραϊδάρης, Δημήτρης Κωττάς και Μάριος Σινανάι για λογαριασμό της Β' ομάδας.

Παράλληλα, στεφάνια απέστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ΑΣ ΠΑΟΚ, η ΕΠΟ μέσω του προέδρου Μάκη Γκαγκάτση, καθώς και πολλοί σύνδεσμοι φιλάθλων του Δικεφάλου απ' όλο τον κόσμο! Το μήνυμα ήταν ένα και ήταν κοινό απ' όλους: «Αδέρφια ζείτε!»

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη και του 24χρονου Χρήστου Μπακόλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα στη Λιβαδειά το 2017.

Ήταν Αύγουστος του 2017 όταν ο 24χρονος Χρήστος Μπακόλας σκόρπισε το πένθος, μετά από θανατηφόρο ατύχημα στον νερόμυλο στην περιοχή των πηγών της Κρύας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο φίλος του ΠΑΟΚ είχε ταξιδέψει στην πόλη της Βοιωτίας για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως εκεί έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο ΠΑΟΚ με αφορμή τον αγώνα της ομάδας με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Χρήστος Καρυπίδης άφησαν λουλούδια στο μνημείο του, όπου τελέστηκε και τρισάγιο.

 

ΛιβαδειάΤέμπηΠΑΟΚειδήσεις τώρα