Αθλητισμός|06.10.2024 18:30

ΑΕΚ: «Πρωτοφανής αλλοίωση αποτελέσματος σε εποχή VAR - Δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε σε εποχές παράγκας»

Newsroom

Η ΑΕΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναιτωλικό κάνοντας λόγο για πρωτοφανή αλλοίωση αποτελέσματος σε εποχές VAR!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα γνώρισε την ήττα με 1-0 όμως στην Ένωση είχαν παράπονα για τη διαιτησία του Πουλικίδη αλλά και του Τσακαλίδη, ο οποίος βρισκόταν στο VAR. Στην Ενωση φωνάζουν για δύο πέναλτι σε ανατροπή του Περέιρα και σε χέρι αμυντικού του Παναιτωλικού. Οι Κιτρινόμαυροι τονίζουν πως δεν θα επιτρέψουν το ποδόσφαιρο να γυρίσει σε εποχές παράγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ από τη μέρα που ανέλαβε την ιδιοκτησία της ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος και πριν καν την έναρξη του πρωταθλήματος έδειξε καλή διάθεση προς πάσα κατεύθυνση! Στηρίξαμε την επιλογή του κ. Στεφάν Λανουά, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στις ποδοσφαιρικές Αρχές της χώρας και στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία. Έχουμε κινηθεί αυστηρά και μόνο θεσμικά! Με λύπη μας, όμως, διαπιστώνουμε πως κάποιοι δεν δείχνουν τον αντίστοιχο σεβασμό στην ΑΕΚ. Σε έλλειψη σεβασμού δε θα δείξουμε ανοχή!

Ζητάμε την αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών από τους διαιτητές και τους VARίστες. Και αυτονόητα την παραδειγματική τιμωρία όσων από αυτούς δεν τους εφαρμόζουν! Στον τελευταίο μας αγώνα υπήρξε πρωτοφανής για την εποχή του VAR αλλοίωση αποτελέσματος. Την είδε όλη η φίλαθλη Ελλάδα και καμιά οργανωμένη προπαγάνδα δεν μπορεί να παραπλανήσει. Πέρα από αυτό, όμως, είδαμε μια συνολικά κακή διαιτησία, πολύ κατώτερου επιπέδου από αυτό που όλοι πρέπει να θέλουν για την Super League. Και μια διαχείριση στον πειθαρχικό έλεγχο με κίτρινες εις βάρος μας χωρίς λόγο και σειρά από ανάποδα σφυρίγματα εναντίον μας.

Μπορεί κάποιοι να θέλουν να επιστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε εποχές… Παράγκας! Η ΑΕΚ με κανέναν τρόπο δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό. Και αυτό καλό θα είναι να ληφθεί σοβαρά υπόψη...».

ειδήσεις τώραδιαιτησίαΑΕΚ