Αθλητισμός|07.10.2024 14:38

Ξαφνικό διαζύγιο του Αστέρα Τρίπολης με τον Μακελελέ: «Με τις επιλογές που του επέβαλαν, ήταν αδύνατο να κάνει τη δουλειά του»

Newsroom

Μόλις σε τρία παιχνίδια πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης ο Κλοντ Μακελελέ.

Μετά το «διπλό» της Κυριακής (6/10) απέναντι στην Athens Kallithea έγινε τη Δευτέρα (7/10) γνωστό ότι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Υπό τις οδηγίες του Γάλλου τεχνικού η ομάδα της Τρίπολης σε τρία παιχνίδια είχε 1 νίκη και 2 ισοπαλίες.

«Ήταν αδύνατο γι’ αυτόν να κάνει τη δουλειά του»

Μια άλλη διάσταση για την απομάκρυνση του Κλοντ Μακελελέ από τον Αστέρα Aktor δίνει δημοσίευμα του Footmercato. Η είδηση του ξαφνικού διαζυγίου του Αστέρα με τον Κλοντ Μακελελέ, μετά τη νίκη των Αρκάδων επί της ομάδας της Καλλιθέας αιφνιδίασε τους πάντες και το γαλλικό Footmercato δίνει τη δική του διάσταση για το πώς ήρθε ο… χωρισμός.

«Ο πρώην Γάλλος διεθνής, που είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με τον Αστέρα, αποφάσισε να διακόψει την περιπέτεια, λιγότερο από έναν μήνα μετά την άφιξή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι επιλογές που επέβαλλε η διοίκηση, αναφορικά με το σύστημα και τους παίκτες, έκανε αδύνατο γι’ αυτόν να κάνει τη δουλειά του.

Αν κατάφερνε να επιβάλλει τις δικές του επιλογές στο τελευταίο ματς (συγκεκριμένα με το να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ που έδωσε μια ασίστ), ήξερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει στη συνέχεια. Γι’ αυτό αν και είναι ευγνώμων στην ελληνική ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία, ο Κλοντ Μακελελέ θα επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες μέρες για να αναζητήσει μια νέα πρόκληση», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΚαλλιθέαΑστέρας Τρίποληςειδήσεις τώραδιαζύγιοειδήσεις