Αθλητισμός|08.10.2024 21:31

ΠΑΟΚ: Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη με Κατσαρή για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ

Newsroom

Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή είχε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητά του ενόψει των επερχόμενων εκλογών στη «μάνα του συλλόγου».

Επί μια δωδεκαετία, όσα και τα χρόνια του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η σχέση τους είναι αγαστή και στενή. Τους συνδέει μια ισχυρή σχέση αλληλοεκτίμησης. Υπό αυτό το πρίσμα ο Ιβάν Σαββίδης σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Θανάση Κατσαρή, ουσιαστικά του άναψε το «πράσινο φως» ώστε να καταρτίσει τη νέα λίστα του και να δώσει το παρών στις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Στα όσα είπαν οι δυό τους, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επεσήμανε το πόσο σημαντική θα είναι συνολικά για τον σύλλογο η ερχόμενη τριετία με τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου, ενώ συζητήθηκε και το πρότζεκτ της νέας Τούμπας. Παρών στην κουβέντα ήταν και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο οποίος αποτελεί μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως μέλος του ΑΣ.

Σε ό,τι αφορά την Γενική Συνέλευση με θέμα την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου αυτή έχει οριστεί για τις 14 Οκτωβρίου και σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική ημερομηνία ορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου.

ειδήσεις τώραΠΑΟΚ